Tuesday, February 1, 2011

BestPunya?? Best ker???

Hohohoho!! Kompem ar best dik oit!!!! Huhu….Meh mak habaq mai citer nie.. BESTPUNYA mak cakap...huhuhu…

Sebenarnya dah lama nak wat entry pasal nie.. tapi cam malas2 gedik!! Huhu… sejak masuk sem nie aku cam malas sikit nak wat blog… padahal belambak idea.. dari idea nak wat “hepi new year” tue dah tak wat2 sampai dah masuk “Chinese new year” baru nak wat.. ceit.. sungguh pemalas cik izza nie oit.. hoho…

Ok ok!! Berbalik pada BESTPUNYA nie…Aku kenal Best punya dari cik Honey… Dulu Bestpunya dikenali baikpunyo, tak silap aku mase tue aku sem 4 tak silap..kira2 dua tahun yg lepas kot.. Selalu ar masuk forum baikpunyo nie.. Dari situ ar aku kenal kawan2 cik Honey nie.. merangkap admin+ founder baikpunyo à Cik Abel a.k.a Aniki Eddie Abdullah..

Cik Misz Cha(nie awek cik Abel jgn kaco..huhu), Cik Kembar 1 & 2, Cik Crazy, Cik Dr Diasara..(nie mase baikpunyo) Macam2 cik aku jumpa kat baikpunyo/bestpunya nie...

Lepas tue tak tau ar cam ner.. baikpunyo di tukar jd Bestpunya… tak kisah ar.. Tapi memang da boom ar bestpunya nie!! Dah ar leh download lagu, cerita anime, korea, English..etc...Request jer kat Cik Abel.. kompem dia layan(walaupun dia cam malas nak layan aku, dia layan jer… hahaha) and yang terbaru nie!!!!!!!! VIA FACEBOOK!!!

Nampak tak kat blog aku nie belah kanan tue?? Comel kan comel kan kan kan.. selalu blog2 letak shout box, tapi di sebabkan kebestan bestpunya nie aku ader via fesbuk sendiri!! Huhu..

Aper lagi via à“nurizza comel” ß ok!! Sangat3!! Gedik hahaha.. sampaikan cik Honey cakap “kalu via nurizza tue leh tahan lagi, nie taruk comel.. tah ape2” hahahah…cik Honey saya cuma memuji ciptaan Tuhan.. huhu...

Terima kasih kat Cik Abel tolong wat kan via fesbuk nie kat blog saya.sok3 saya belanja sos cili mcD k.. huhu….

Ok tak nyah taip panjang2.. klu nak merasa status anda semua ader via “nurizza comel” sila2 ar tekan “button” via facebook kat atas tue.. or nak wat sendiri or nak guna via yang sedia ader cam Universiti, kedai, games, iphone, blackberry., cam2 ar ader pi klik kat sinie BestPunya

Owh sekang Bestpunya tak dpt di buka tgh maintenance tapi yang via2 tue still leh buka.. and fan page Bestpunya facebook.. sila2 ar like k.. huhu...

Alamilah kepuasan dengan Bestpunya!! Hahaha!!!






mood:natural.. hahaha...

p/s: Honey + Abel bangga tak???huhu.. Abel, gud job k!! ko dah wat yang terbaik tok Bestpunya.. tahniah!!

5 comments:

aBEL Rubella said...

uh yea! i loike! haha.. terharu aku baca.. sesungguhnye mengingatkan kembali kepada memori lama! ahaha

miSz cHa said...

alahai..
da lama tak layan forum
isk3
sampai abel da marah2~
hahaha

SnowQueeny said...

abel & misz cha: thx.... tau tak per, aku rindu nak berforum cam dulu.. ari2 aku bangun pagi kol 5 selalu time tue pkai wifi uitm jer.. berokband tak ader lagi.. mmg bersusah payah aku nak on9 forum.. hahaha.. gler poyos.. hoho..
gud job ar semua..

aBEL Rubella said...

maw lagi ka forum? boring da forum.. fb da ade.. hahaha

NurIzza said...

pkai fb jer ar.. wat satu2 pun ok.. hoho..