Tuesday, March 29, 2011

BILA BUDAK ACCOUNT JADI ARTIS!!! HOT & SPICY OK!!!!


saya budak account yang sedang menghabeskan sisa2 idup di muka bumi Uitm nie yang hampir mengejar final lagi 3 week!!! yang masih terkial2 belajar walaupun lagi kurang 2 month nak melangkah kuar dari uitm nie...yang masih bersuka ria idup sebagai seorang budak account.. yang masih... masih aper2 jer ar.... eh aper aku mencarut nie..




ok!! ok!!! semalam klas aku dipertanggungjawabkan untuk menyanyi kan aper jenis lagu yang bertajuk "leadership".. Leadership nie adalah chapter last tok subjek Maf 640 kitaorang.. b4 nie aku nah wat kan entry pasal Exhibition.. kalu dulu kitaorang wat tarian bollywood sekarang kitaorg sing a song lak....

*sebelum persembahan tangkap pic dulu*
*cam nie ar ragam.. kalu korang perasan ader ar minah2 cun lagi comel suka bergambar dalam nie.. yang bukan asalnyer dari group aku*
last pic igt dah cun dah.. ader gak tangan minah cun nie..
huhuh...

*yeahh!!! flower gurl!!*
nie group aku ar nie.. cam budak2 pun ader..., lagu2 yang kitorang abik dari lagu rabbani(pembukaan), oh ubat, tanya sama pokok, kerata kecik(yang pon!!!pon!!! tue), lagu theme ntv 7... malu gak ar nak pakai benda alah nie.. tapi redah jer ar.. siyus kelaka...


*nie time aku nyanyi..lawak giler tgk..*
muka cam excited giler nyanyi
padahal lirik lupa.. hahah...

*nie group rappers.... memang mantap diorg nie...*

*group si biru... huhu.. hebat group nie.. hafal lagu siot*

*satu2 nyer group budak laki*
klas account cam nie ar.. baper kerat jer laki ader..

*Group cik Yan + cik Suheela... gadis2 melayu terakhir*
*tertarik dengan group nie.. last lagu diorg abik dari lagu Uitm*
terharu...

* nie ar puan Maf 640 kitaorang.. Puan Che Ah, memang sporting gler puan nie.. ajar pun paham..nie time dia nyanyi lagu apatah, aku pun tak tahu.. huhu..*


tengok budak akaun pun leh jadi artis tau.. siap menari2 lagi.. memang happening ar semalam..
dah macam konsert pun ader.. nie kalu budak2 akaun tak jadi auditor ker accountant ker.. leh ar jadi artis sepenuh masa.. huhu...

*


*

*

*

kalu dah pompuan tue pompuan gak ar..
asal ader kamera jer.. kat mana2 pun leh tangkap....


*nie kat tangga fakulti... kalu korang perasan ar kan cik Liza tue bukan wat2 candid.. memang dia ngah telefon orang tersayang, kalu perasan lagi ar kan .. saya yang pakai baju pink gedik comel tue.. hoho...

* gadis pilihan cik izza selaku pemilik blog kali ini*
CIK ANIS!!!
yeahhh sila tepuk tangan beramai3 sambil wat ombak jerit cik Anis!! cik Anis!!huhu..

Nota2 beliau sangat2 ar berguna apabila menjelang test+kuiz+ final.. terima kasih cik Anis kerana watkan nota2 yang berguna, leh kami photostet bebanyak lagi.. huhu ...
hanya Allah yang dapat membalas jasa baik cik Anis...




Ok!! ok!! last pic!! panjang benor dah entry nie...!!

tada!!!! giler ar...umo dah 16tahun pakai benda alah nie lagi.. huhu..



p/s: sila2 ar tinggalkan jejak anda...

6 comments:

BP02 said...

Wahahaha! mcm budak2....

NurIzza said...

waaaaa malu malu malu!!!!

Cik Suheela said...

wahaha flower girl!!! comel jeeee group korang... :)

SHaRKFiQ SSM said...

uish.. rajin btol ekau mngkap gambaq2 dia atas..hehehe..

tu r, sem 8 nih mcm2 ak buat, menari, blakon, nyanyi, sajak, etc..

NurIzza said...

Suheela: uwek comel aper. cam budak2.. hoho...

syaffiq: hahha kne ar tgkp wat kenangan.. huhuhu.. tau tak per. nie semua jasa baik puan Che ah ar..wat aku menunjukkan bakat yang terpedam nie.. huhu..

anisilyani said...

sama2 zatul..hehehhe ;P
wat malu je ltak muke kt yg burok tu..hahaha