Monday, June 13, 2011

CONTEST: SHOE GIVEAWAY ABSOLUTELYGORGEOUS by AMY

yeah join CONTEST lagi..
mggu lepas, saya jumpa GA nie masa tengah sekodeng pic cincin berlian, tak sangka lak leh jumpa blog akak amy nie..masa dok usha blog akak amy nie saya jumpa pasal contest nie.. due date dia lambat lagi so saya pun join ar.. sajer dari tak buat aper2 dok umah sekarang nie..

contest nie simple jer.. yang penting angan2 tue mesti ader.. huhuh.. tak caya tengok syarat2 dia kat SINI

*

*

*
senang kan??

disebabkan saya nie org masuk minang pun tak lagi...tak terasa nak pakai kasut kawen lagi.. so saya nak ar kasut tok raye nanti.. raye kan tak lama dah.. memandangkan skang saya sudey jadi maid tak bergaji di umah nie..mana ar tau rezeki dapat kasut cik amy bagi..so saya join ar contest nie... lagipun bes aper.. sesekali berangan nak kasut cam ner.. huhu...

so kasut impian saya.......

*

taraaaaaa..nie ar..


1.
design cam nie, ader permata cam nie...

*penin pale google cari kasut yang berkenan*

kenapa saya pilih kasut impian nie??
  • sebab saya tak nah lagi ader kasut yang ader permata lip lap lip lap tue.. huhuhu.. tgk kat kedai pun harga 80-100++++...
  • permata2 kat atas tue pun tak ader ar sarat sangat..
  • pastue design nie simple..

tapi nie sebahagian jer..


2.
pastue saya nak ar kasut saya tue jadi wedges.. tak mau ar heel cam kat atas tue..

*macam nie wedges nye*

kenapa saya pilih kasut impian wedges nie??
  • sebab saya tak suka sangat pakai heel.. ye ar mau kejang kaki saya kalu saya terpaksa pakai heel 5 6 7 jam..
  • pastu tak pasal2 terpeleot lak time jalan2 pi raye nanti, lagipun jalan kat kampung nie bukan cam lantai kat mid tue, leh ar pakai heel.. so selamat rasenye kalu kasut impian saya tue jadi wedges..
  • lagipun saya dah biase pakai wedges..tapi tak tggi ar dalam 3inci++ jer.. lagipun saya nie pendek.. klu pakai tinggi sikit nmpak ar kurus sikit.. huhuhu..
  • lagipun rase2 time raye nanti hujan mungkin akan turan(kita tak tau ar kan), so sebagai langkah berjaga2 baik pakai wedges.. tinggi lak tue.. air tak kan kena kaki punya ar..

3.
pastu kasut impian saya tue mesti ar kaler HITAM


kenapa saya pilih kasut impian kaler HITAM??

  • sebab kaler hitam senang nak matching ngan baju raye saya nanti.. ye ar tak kan nak beli kasut banyak2 kalu baju raye ader 5 6 7 pasang..
  • pastue leh ar saya pakai ngan seluar jeans gak...
  • pastue kaler itam tak ader ar nampak kotor sangat kalu kena tanah ker, lumpur ker.. kalu basuh balik pun stil nampak ok lagi..
  • lagipun saya dah ader wedges kaler putih krim... so baik impikan kaler hitam lak..
4.
pastue kasut impian saya tue mesti ader cangkuk cam nie...

kenapa saya pilih kasut impian ader cangkuk nie??
  • sebab pakai nie senang, mudah, dan cepat gitu...
  • so tak ader ar family saya tunggu saya nak pakai kasut impian saya lelama time nak pi raye..masuk umah orang raye pun senang..
*

*

leh bayang tak cam ner kasut wedges impian saya??

meh tgk pic bawah nie selepas ke empat4 pic dia atas di gabung..
jadi ar kat bawah nie...

*owh klu tak nmpak sangat leh click open new tab ok*

saya lakar2 pun berpandukan pic 1st ngn 2nd, saya try kaler kan lakaran tue ngan kaler hitam tapi cam comot lak..(mebe guna crayon tue comot) so saya biar jer ar dia kosong..tapi saya leh bayangkan kaler hitam tue cam pic num 3..

so cam ne comel tak kasut impian saya??agak cerewet kan cik izza nie.. hahaha
ala sesekali berangan aper salahnyer..

hehe...

saper nak join leh klik link kat atas saya bagi tue...



~~~~~~marilah beragan~~~~

10 comments:

Cik Yan said...

zatul, aku nak kasut jugak. decorate kan lah untuk aku satu.. ko py cantik. aku nak lg cantik dr tu tau.. HAHAHA..=)

~ mizzAmy ~ said...

dear, thanks for taking part. and ur sketches pun cantik. ada talent nie. hehehe...

StrewberiManis =) said...

reason hujan tu yg klakar
hadoiiii duk gelak je ni
bhahahhaah


yes, same goes to me
suka wedges instead of heels
pakai pakai wedges lama2, ia macam ok lagi
tapi if pakai heels lama2, rasa sakit gile kaki kan
lenguh yg amatttt, fushhhh

eh, samelah suka yg cangkuk
senang kan nak pakai :)

NurIzza said...

@yan

ko soh jer ar ojatt kan?? belikan tok ko... aper susah.. hahahaha.....



@kak amy

thanx.. saya tak ader talent melukis2 nie kak... talent berangan ader ar kak amy... huhu...

BP02 said...

Laa... Nape x soh saya beli jer? Lalalalala~~~

NurIzza said...

@ N

hahah tapi sellau cam tue ar asl raye jer kat kg mesti hujan.. pastue lecak2 so kan bagus pakai wedges 3 4 inci.. huhu...

klu pakai heel tue kejap2 tak per.. klu bawak shopping mmg tak sedap ar berjalan..

NurIzza said...

@ bpo2...erk... awak nak belikan?? seliper 3 rggt pun awak tak nak belikan nie tok saya.. nie kan pulak klu kasut harga 80+++... UWEK....

anaztasias nora aira said...

kasut yang cantk. saya suka wedges juga. gud luck dear :)

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

NurIzza said...

thx akak nora.. gud luck 2...

SHaRKFiQ SSM said...

uish, ko pnya entri nih paling best~
hahahahaha...

gud luck, mcm confirm bleh mng!!