Saturday, September 10, 2011

KOMIK:SI COMEL LOKEK YOMOGI



hui hui!!! kali nie nak review komik lak!!! SI COMEL LOKEK YOMOGI!!!!

sangat2 ooooooooosum sum summ summm summm ar citer nie!!!

time b4 raya dah jumpa buku nie.. tapi num 2 tak ader.. boleh lak num 1, 3, 4 ader.. num 2 tak ader.. pelik tol.. lepas raya usha lagi kedai tue tak ader gak... tgk kedai len pun samer..so tak nak ar beli kalu tak ader num 2...

tadi, tergerak ati nak pi 7 eleven.. huiiii mmg sangat2 bes rase nak wat tarian agogo jer kat situe... last2 kena warning ngan mama tersayang tak nak bagi duet kalu nak beli komik LAGI..adeh dah ar tengah sengkek nie.. nasib baik duet raya ader ciput lagi... dapat sambar 2 buku jer.. adeh... nak lagi dua.. siyus kalu korg beli terus beli 4 buku terus.. mmg terbaik ar.. 4 buku baru rm30 tak mahal mana nak banding ngan beli game...

aku bagi 4 star ar.. lukisan dia tak ader buruk sangat dan jalan citer mmg menarik.. tak bosan.. ader komik yang bosan tau dan tue lukisan tak lawa.. so hati2 mase korang beli komik..

tak yah ar nak sinopsis sinopsis yer... korg pi jer nek moto jap.. tak ader moto pinjam jiran sebelah punya moto, bawak duet rm30 rgt.. abik 4 terus.. mmg layan gler citer nie....
beli jangan tak beli..


*


*


*

*dah beli Harry Potter and the Goblet of Fire!! yeaaaahhh lagi 3 lagi kena beli*









p/s: nanti ar update pasal raya.. raya kan sebulan...

8 comments:

dya said...

lorh mane sinopsisnye..kdai kt umh xde jual komik,huhuhu...

NurIzza said...

uwek... tak mau citer.. tapi mmg siyus bes gleR !!! HUHU..

SHaRKFiQ SSM said...

uish, bgos r ko nih.. minat membaca~
membaca amalan mulia~ lepas ni baca Companies Act 1965 plak k~ ;))

NurIzza said...

klu companies act tue.. cam dah lamer tak baca jer.. huuhu...

Nur Syazwani Khirizan said...

Cerita nih memang best! Saya pun beli siri-siri dia tuh, hikhik ^^

Noor Adilah (Lu'lu) said...

mmng best giler..gempak o0..saya dh baca dh.saya beli semua set cerita ni.mmng xrugi klau baca

Noor Adilah (Lu'lu) said...
This comment has been removed by the author.
aina fasihah said...

bru bace yg prtama