Thursday, May 26, 2011

SAPA KATER PI KURSUS KAWEN TENSEN???

yeah... assalamualaikum... adik2.. akak2.. abang2 .. makcik2.. pakcik2....semua sihat tak???? (hish dah gaya cam budak tadika lak)huhu

ok!! ok!!!
sapa kat sini dah pi kursus kawen??? sila angkat kening tggi2 !!! huhuhu...
b4 nie pun dah nah wat entry pi daftar kursus kawen... tgk SINI so entry kali nie pasal aper dah berlaku time kursus kawen ar...

dari 10 orang yang nak pi... last2 3 org budak TKT Gedik gurl je dapat pi.. waaaa sedih sangat... aku aper lagi berkepit dengan diejah jer... Shiqin lak dok belakang ngan membe diorg...

*me n Diejah*

Malam tue dah ar tido lambat nasib baik tak lambat pi kursus kawen.... aku punya ar bajet konon2 nak tido pi kursus kawen yer ar.. dengar ceramah kan...mata pun kuyu jer... kalu dalam kelas 5 minit jer lecturer bebel aku dah tido inikan pulak ceramah kursus kawen....

Tapi tak sangka beb.... satu hari tue aku tak tido pun....
tergelak cam orang hilang laki...hahaha(eh ilang laki bukan sedih ker?? huhu)
memang bes gler penceramah2 yang datang bagi ceramah nie.. siyus memang bes... dan tak tensen pun...huhu..
dari bab borang kawen, ilmu2 dalam perkhawinan, cam ner nak cari asben n wife, kesihatan.. semua diceritakan..... memang bes gler.. cuma 2nd day tue tak bes sangat sebab tak banyak lawak...

*seramai 200 orang yang memenuhi dewan kuliah, bakal2 pengantin pun ader.. apatah lagi tunangan orang...tak dapat cik Diejah nak cari laki... huhu..*

*yeah!!! muka gembira dapat sijil kawen.. bukan sijil nikah.. huhu*
pasnie tak yah dah pi kursus kawen...

*tengok gembira sangat dapat sijil tudung senget pun tak perasan.. hish..hish..hish..*
~bersama2 rakan kelas Ac220 8D~

* yeah korang semua pasnie kalu dah kawen tue jangan luper ajak.. cepat2 sikit kawen sijil pun dah dapat aper lagi... huhuhu*








mood: gatal2 badan rase nak kawen... huhuh

5 comments:

shiqin ghazali said...

UITS....memasak itu penting..
meh bljr memasak~
heee.. tengs sbb sudi link kt belog ku...

NurIzza said...

hahahha telur rase chicken chop.. hahahha...

same2 kasih... huhu....

SHaRKFiQ SSM said...

muke ak xde, ak pun dh grad kursus kawen..hahaha..

btw, rajin kome g tgkp gamba kt pentas tuh~ mntg2 nma dah nak last2~hehe..

NurIzza said...

hahahahahh mn ader tgkp pic ngn ko ms tue.. huhuh....

biase ar kitorg nama pun pompuan asyik nak tgkp pic jer.. huhuhu.... tue pun time org tgh mkn kitorg tgkp.. ko blk cepat sgt naper.. huhuh

Cik Reena Tan said...

pergh.. bile la eden nak pergi kursus kawen nih.. jelesh tgk org da g.. :P